Over van Stuivenberg & partners

U vindt in deze roerige financiële markt bij van Stuivenberg & partners uw betrouwbare financiële specialist. Allereerst omdat we al sinds 2000 overeind blijven, ondanks de pieken en dalen in deze sector. Daarnaast omdat u tientallen jaren ervaring krijgt via moederbedrijf Soluna Financieel Adviesgroep. Honderden andere relaties gingen u hierin al voor.

ACTIEF & ONAFHANKELIJK ABONNEMENT

Om u echt onafhankelijk te helpen werken we op basis van een abonnement. Zo voorkomt u provisie of verborgen kosten. Dat is al bijzonder in Nederland. Wat dat ook is? U vindt hier alleen advies, geen eigen verzekeringen. Standaard vragen we ook bij meer verzekeraars voorstellen voor u op.

BETROUWBAAR & BEREIKBAAR

U bent bij ons mens in plaats van nummer. Dat lukt dankzij onze kleine organisatie, onder leiding van Franz van Stuivenberg. Daarnaast omdat we u kennen; daarom hebt u ook het mobiele nummer van uw vaste contactpersoon bij ons. Bel hem ook gerust eens ’s avonds.

VERANTWOORD & VAKKUNDIG

Verstand van zaken en eerlijk werken – dát bewijzen onze diploma’s voor de Wet op het financieel toezicht: van basis, beleggen en inkomen tot pensioen, consumpties en vermogen. Ook weet u zeker dat u bij ons duidelijk en goed advies krijgt. De Autoriteit Financiële Markten controleert ons daarop, net als de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. En komen we ergens samen niet uit? Hiervoor luisteren we naar Klachteninstituut Financiële dienstverlening.


Provisies? Die had ik al afgeschaft, ruim voor de overheid ze verbood. Gewoon, omdat ik graag open en eerlijk zaken doe. Verder merk ik tegenwoordig dat veel verzekeraars en tussenpersonen hun diensten als dóel op zich zien. In mijn ogen blijven ze echter een middel. Een middel om risico’s over te dragen die je zelf niet kunt dragen. En een middel om financieel zorgeloos te leven.

Zo ontstond ook het idee voor van Stuivenberg & partners. Want dat zorgeloos leven is in Nederland soms lastig. Bijvoorbeeld door het woud aan regels en veranderingen. En een eenmaal afgesloten verzekering, spaarrekening, pensioen of hypotheek – daar kijken mensen vaak járen niet meer naar om. Maar… wie weet nu al hoe zijn leven er over jaren uitziet? Qua baan, huis, partner, gezondheid?

Alle veranderingen in een leven en de maatschappij maken dat we ook de financiële zaken steeds weer moeten bekijken. En bijstellen. Daar help ik heel graag aan mee. Zodat ondernemers en vermogende particulieren lekker achterover kunnen leunen. En weten dat alles goed geregeld is. Voor nu én later.

Franz-Handtekening

 

 

 

Franz van Stuivenberg,
Financieel raadgever bij Van Stuivenberg & partners