Financiële raad op maat

AL UW FINANCIËLE ZAKEN UP-TO-DATE

Veel mensen denken te weten hoe het zit met de spelregels rond financiële zaken. Vaak speelt er echter nog nét weer even een regeltje dat niet zo bekend is. Of verandert een wet of verzekeringsvoorwaarde. Of zijn de gevolgen groter dan u overziet. En dat ontdekt u meestal… als het te laat is! Voorkom deze risico’s. Met een controleabonnement inclusief financiële raad bij van Stuivenberg & partners. Van inkomen bij overlijden en pensioen tot arbeidsongeschiktheid, krediet en verkoop van uw onderneming – dankzij dit abonnement hebt u altijd onafhankelijke, financiële raad op maat.

ALLE VERANDERINGEN IN BEELD

Wegwijs in de veranderende financiële markt. Nieuwe wetten (hypotheek, WIA, AOW). Nieuwe voorwaarden van verzekeraars. Als ervaren financieel specialist houden we het voor u bij.

En toetsen we die veranderingen op eventueel financiële gevolgen voor u. Is bijsturen slim? Dan ontvangt u onze financiële raad. Altijd onafhankelijk. Het bewijs? We vragen standaard bij minstens 3 partijen voorstellen voor u op!

RAAD RONDOM VERMOGEN EN PENSIOEN

Is uw pensioen niet bij uw werkgever geregeld? Of wilt u dit als ondernemer in eigen beheer regelen, verzekeren of via lijfrente of kooppanden oplossen? Dan laten we diverse partijen een voorstel aan u doen. Keus gemaakt? Dan bekijken we vervolgens elk jaar de resultaten en bespreken we die met u. Datzelfde doen we ook met uw vermogen, waar we een passende beheerder bij zoeken.

RAAD BIJ SCHEIDING

Gaat u scheiden? Bijna altijd spelen er dan geldzaken. In deze situaties is van Stuivenberg & partners gespecialiseerd. Vraag ons daarom om mediation en het afwikkelen van uw scheiding. Dan regelen we alles:
• huis
• bedrijf
• pensioen
• spaargeld
• krediet
• inboedel
• ouderschapsdocument

Stel: u gaat naar het buitenland en komt daar in het ziekenhuis terecht. Veel reisverzekeringen dekken deze kosten niet. Sommige zórgverzekeringen juist wel! Wat is voor uw situatie gunstig? Dat zoeken we voor u uit.

Franz van Stuivenberg

Veel tussenpersonen berekenen nog provisie bij schadeverzekeringen. Van Stuivenberg & partners vraagt alleen een maandvergoeding. Welke verzekering ze ook aanraden, ik weet nu zeker dat het advies onafhankelijk is.

Hans Nijland

MEER WETEN OVER FINANCIËLE RAAD?

Ontdek ook uw besparing & rendement en onze raad bij verzekeringen en hypotheken.

Neem contact op