Financiële diensten

Financiële diensten

Hoe staat uw inkomen ervoor als u arbeidsongeschikt wordt? Met pensioen gaat? Of overlijdt? En haalt u wel het beste uit uw inkomsten? Uw leven en omstandigheden veranderen immers nogal eens. Dat vraagt dus geregeld om een financiële update. Maar… alles zelf uitzoeken kost u tijd. En hoe vindt u de juiste weg in het woud aan regels, voorwaarden, wetten en veranderingen? Simpel. Neem een controleabonnement met financiële raad bij van Stuivenberg & partners. Op 4 fronten houden wij dan alles 3 jaar lang voor u bij. Is bijsturen op enig moment beter voor uw financiële situatie? Dan krijgt u een seintje.

RAAD VOOR AL UW FINANCIËLE ZAKEN

Van inkomen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen tot schenking en verkoop van uw onderneming – weet u precies hoe het zit? Vaak speelt er nét weer een onbekende spelregel. Of verandert een wet of verzekeringsvoorwaarde. Of zijn de gevolgen groter dan u overziet. En dat ontdekt u vaak als het te laat is! Veel relaties voorkomen deze risico’s met onze objectieve raad op maat. En u?

Meer financiële raad >

RAAD RONDOM UW VERZEKERINGEN

Dubbel verzekerd? Verzekeraar die te weinig uitkeert? We zoeken het voor u uit tijdens een nulmeting. Weten we gunstiger verzekeringen? Dan vragen we die voor u op. Hierbij ontvangt u onze onafhankelijke raad. Zolang uw abonnement loopt, kijken we bovendien ook doorlopend of uw verzekeringen nog steeds het beste voor u en uw (veranderde) situatie zijn. Voor nu en op langere termijn. Een geruststellend idee!

Meer verzekeringsraad >

RAAD RONDOM UW HYPOTHEEK

Koopt u als ondernemer of drukke werknemer een bedrijfspand of huis? Dan hebt u al genoeg werk op uw bordje. Uitzoeken van de beste hypotheek? Daar bent u liever niet mee bezig. Maar ook als u al een hypotheek hebt, wilt u zeker weten dat u (nog) goed zit. Daarom zoeken wij voor u naar de laagste rente en meest gunstige voorwaarden. Gegarandeerd. Ontdek hoe dit voor u gaat werken.

Meer hypotheekraad >

RENDEMENT & BESPARING

Bent u net als veel Nederlanders kien op besparing, voordeel en rendement? Bij financiële zaken wordt u dan waarschijnlijk voorzichtig: u wilt wél zo weinig mogelijk betalen, maar ook zo weinig mogelijk risico lopen. Wij zorgen voor de balans hierin. Mét 2 garanties: u hebt bij ons het beheer over uw financiële zaken goed geregeld én u bespaart ook nog eens minstens 40-50 euro per maand.

Meer besparing >