Financiële check-up

ZO HOUDT U TIJD ÉN GELD OVER

Uw verzekeringen lopen meestal al jaren. Net als uw hypotheek, spaarrekeningen, vermogens- en andere financiële zaken. Tijd om ze eens te vergelijken, die hebt u niet. En áls u die had, dan moet u wel een kenner zijn om alle spelregels en voorwaarden uit elkaar te houden. En de consequenties voor úw situatie te overzien. Daarom vindt u bij van Stuivenberg & partners nu een abonnement voor financiële raad en een doorlopende financiële check-up. Daarmee hebt u alles dan écht goed geregeld, terwijl u toch minstens 40-50 euro per maand bespaart. Ontdek hoe dit uitpakt voor u als ondernemer en drukbezette particulier.

Voor Ondernemers

Zeker weten dat uw financiën het meest gunstig geregeld zijn? Maar ontbreekt u de tijd om de veranderingen bij banken, verzekeraars en uzelf te vergelijken? Ga voor een abonnement met raad en een continue check-up.

Voor ondernemers >

Voor Particulieren

Het beste rendement en de meeste besparing uit uw financiële zaken halen? Dat kost veel tijd. Tenzij… u dit láát doen. Via een tijd- en geldbesparend financieel check-upabonnement inclusief raad.

Voor particulieren >

BETER FINANCIEEL BEHEER

Uw financiële zaken bekijken we van top tot teen als u een abonnement afsluit. Na deze nulmeting staan uw gegevens in een computerprogramma. Dat signaleert precies welke polissen of voorwaarden goedkoper of beter voor u en uw leven zijn. Doet die situatie zich voor? Dan krijgt u van ons een seintje. Naar wens sluiten we uw polis, lening of spaarrekening dan over naar waar u de beste rente krijgt, of de meest gunstige voorwaarden.

ZEKERHEID MET FINANCIEEL ABONNEMENT

1. Altijd beste rendement & besparing
2. Nooit meer te veel of dubbel verzekerd
3. Gegarandeerd geld- en tijdbesparing
4. Doorlopend advies van vaste contactpersoon
5. Poliskorting dankzij beheer van al uw polissen

EXTRA ONDERNEMERSZEKERHEID

Als ondernemer geniet u bij ons een extra voordeel: de complete financiële dienstverlening krijgt u gefactureerd op de zaak. Dat betekent: dezelfde kosten, maar nu betaalt de belastingdienst eraan mee…